2015/04/09

This is my best selfie EVER

Pár hete a Bershkában jártam Kinga Barátnőmmel, ott láttam meg egy pólót, amin a felirat telitalálat volt, de a póló anyaga, szabása és ehhez képest az ára is borzalom volt... Megcsináltam inkább a saját verziómat!


Vettem egy sima 100%-os pamutpólót (ugyanolyat, mint amilyet az azték ruhámhoz is), mosással beavattam, majd a nyakrészt, az alsó szegést és ujjakat a már ismert módon levágtam egy szabóollóval és visszapöndörítettem az anyagot. A vállaknál valamint az az ujjaknál a varrásvonalat visszahajtva kézzel le is öltöttem, nehogy bomlásnak induljon az amúgy gyárilag gyenge varrás.

 

Fogtam egy extra vastag hegyű filcet (bármilyet lehet használni, de ezzel gyorsabb volt dolgozni) és tükörírással vittem fel a feliratot egy kartonra. 

 

A kartont belebújtattam a pólóba és az anyagon átütő feliratot egyszerűen textilfestékkel színeztem ki. Nem használtam sablont (pedig tudjátok, mennyire precíz vagyok), de kivételesen azt szerettem volna, ha látszódnak a hanyag ecsetvonások, ezért egy elég durva szőrű ecsettel dolgoztam. 

 

Mondjuk még így is túl szabályos lett a vonalvezetésem... Miután megszáradt a textilfesték (kb. 1 óra) a hátoldalon átvasaltam, hogy véglegesen fixáljam a textilfestéket, így bírni fogja a mosógépes mosást is.Szerintem irtó vagány kis cucc lett, ami nem csak a tükörben pózolva mutat jól! Ráadásul, ha van olyan barátnőd, aki megszállott selfi-mániás, akkor ez egy szuper ajándékötlet neki, ami kreatív és költséghatékony.Ezeket a "saját szabású" pólókat egyébként szeretem úgy hordani, hogy az egyik vállát leejtem, így egy nyaklánccal és egy pánt nélküli melltartóval irtó sexy öltözék tud lenni!


Farmer: Bershka
Bokacsizma: GAS
Nyaklánc: H&M

5 megjegyzés:

 1. Szia Judit! Tök menő lett! Megkérdezhetem, hogy hol vetted hozzá a pólót? Úgy emlékszem, hogy kínait írtál korábban a ruhánál, de megmondanád hogy merre keressem? :) Köszi:
  Eszter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Eszter, igen, kínaiban! Bármelyik kínai ruházatiban van ilyen póló (átlátszó zacskóban vannak kirakva). Én ezt a XVI. ker. Mátyáföld reptérnél lévő üzletben vettem, de tele van a város kínaival, szóval szerintem csak tartsd nyitva a szemed és úgyis belebotlasz egybe ;)

   Törlés
  2. Köszönöm:)

   Törlés
 2. Megcsináltam egy barátnőmnek ajándékba, és nagyon jól néz ki ^^ Remélem örülni fog neki, de szerintem biztosan :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...